İnternet Haftası

Türkiye İnterneti 12 nisanda 21. yılını doldurmuş olacak. Türkiye İnternet Kamuoyunu, 7-20 Nisan’da gerçekleşecek 17. İnternet Haftasını bir şenlik havasında tüm ülkede internetin 21 yaşını kutlamaya çağırıyoruz. Tüm kesimlerden; Üniversiteler, Ticaret ve Sanayi Odaları, Çiftçi Birlikleri, Ziraat Odaları, Mühendis Odaları, Barolar, Tabip Odaları, Bankalar Birliği, Noterler Birliği, Organize Sanayi Bölgeleri, Yerel Yönetimler, İnternet Cafeler, Okullar, Kaymakamlıklar, Valilikler, Bakanlıklar, tüm kamu yönetimi, özel sektör, internet şirketleri, Bilişim/Bilgi/İletişim STK’ları, Demokratik Kitle Örgütleri, Bilişim Klüpleri, Tüm Medya Kuruluşlarını, Bireyleri bu İnternet Haftasını tüm ülkeyi saran bir İnternet Şenliğine, Bilgi Toplumu, e-dönüşüm, e-türkiye ve e-devlet kavramlarının geniş kitlelerle tanıştırıldığı bir İnternet ve Bilişim Fırtınasına döndürmeye çağırıyoruz.

Bu  süreyi  İnternete sahip çıkma, onun bilinçli, kişisel bilgileri ve mahremiyeti sağlayarak güvenli kullanma ve demokrasimizi geliştirme açısından değerlendirme için uygun bir fırsat oldugunu düşünüyoruz.  Tüm internet aktörlerinden, ve internet gönüllüleriden bu  konuda destek bekliyoruz. Ekte aktif katılım çagrısı ve  logo  sunulmuştur.

14 Mart 2014