ÖĞRENCİLERE DUYURU

Eğitim Fakültesi Öğrencilerine Çağrı!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Merkezi (SEÇBİR) ve Sabancı Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Merkezi (SU Gender), eğitimde toplumsal cinsiyet eşitliğinin güçlendirilmesi amacıyla Sertifika Programı açıyor.

Sabancı Vakfı desteğiyle gerçekleştirilen programa, sosyolojiden psikolojiye, hukuktan öğretmen deneyimlerine, edebiyattan medyaya farklı alanlardan akademisyen ve uzmanlar katkı sunuyor. İstanbulBursa ve Kocaeli’nden eğitim fakültesi öğrencilerinin katılımına açık olan ve ücretsiz gerçekleşecek programın kontenjanı 30 öğrenci ile sınırlıdır.

18-19 Mart 2017 Cumartesi ve Pazar günlerinde başlayacak ve sonrasında 7 hafta boyunca Cumartesi günleri devam edecek program, 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü sona erecek. Program, 10.00-15.30 saatleri arasında Sabancı Üniversitesi Minerva Palas Karaköy ve İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek.

programa başvurular 6 Mart 2017 Pazartesi günü saat 17.00’de sona erecek ve değerlendirme sonuçları 10 Mart 2017 Cuma günü saat 12.00’den itibaren açıklanacak. Başvuruların değerlendirilmesinde, formda yer alan sorulara verilen cevapların yanı sıra cinsiyet dengesi, kurum ve alan çeşitliliği dikkate alınacak olup, 3. ve 4. sınıf öğrencilerine öncelik tanınacak.

Başvuru formu için bkz.

Her türlü bilgi için: