“Nafi Atuf Kansu Eğitbilim Araştırmaları Ödülü”nü “En İyi Tez” Dalında Fakültemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sezer KÖSE BİBER Aldı

Cumhuriyet’in eğitim devrimlerinde önemli payı olan eğitimci, yazar ve siyasetçi Nafi Atuf Kansu adına verilen ve eğitim alanındaki araştırmaların özendirilmesini amaçlayan “Nafi Atuf Kansu Eğitbilim Araştırmaları Ödülü” töreni 13 Kasım 2015 günü Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi salonunda gerçekleştirildi. Bu yıl ikincisi düzenlenen ödül töreninde Fakültemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sezer KÖSE BİBER’in, “Yaratıcılığı Geliştirici Etkinliklerle Desteklenen Web Tabanlı Öğrenmenin Öğrencilerin Başarı ve Yaratıcılığına Etkisi” isimli doktora tezi “En İyi Tez Dalı”nda ödüle layık görüldü. Törene rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Yrd. Doç. Dr. Sezer KÖSE BİBER’in ödülünü, tez danışmanı Yrd. Doç. Dr. Zerrin AYVAZ REİS aldı.

01 Aralık 2015